Segítsen, hogy segíthessünk – mindennapi meleg étel a Homoród menti időseknek!

A „Jakab Lajos” Alapítvány adománykérés céljával fordul Önhöz.


Az adománygyűjtés célja: egy ételszállító autó beszerzése.


A „Jakab Lajos” Alapítvány átlagban naponta 50 meleg ételt hord ki 60 km-es körzetben, a Kis- és Nagy-Homoród mentén élő idős rászorulóknak. Van, akinek a meleg étel a túlélést jelenti! Célunk az, hogy a rászoruló, saját magát ellátni képtelen idős embereknek mindennap meleg étel kerüljön az asztalára.

Az évek során, a helyi útviszonyokon való mindennapi kiszállítás, az ételszállító autót használhatatlanná tette. Jelen helyzetben nagy szükségünk van egy korszerű ételszállító autóra, ahhoz, hogy ezután is segíthessünk a rászoruló időseknek. Az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva egy olyan 4x4-es meghajtású ételkihordásra alkalmas autót szeretnénk beszerezni, amely egyrészt megfelel a jelen időkben elvárt közegészségügyi követelményeknek másrészt, hogy könnyebben meg tudjuk közelíteni a Homoród menti falvak kis, kövezett utcáiban lakó időseket téli útviszonyokban is. Jelenlegi helyzetben pályázati úton sajnos nem tudjuk elérni a szükséges összeget, ezért fordulunk Önökhöz adományszerzés reményében.

Kérjük, lehetősége szerint (adója 20%-ával, vagy személyi adója 3,5%-val, vagy bármilyen más adománnyal), támogassa az ételkiszállító autó beszerzését, hogy a rászoruló időseknek továbbra is tudjuk biztosítani a mindennapi meleg étel kiszállítását.

Az adományt az alapítvány bankszámlájára lehet utalni:

Fundația „Jakab Lajos” Cod Fiscal: 7679260

CONT IBAN: RO56RNCB0156016543200001

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ Odorheiu Secuiesc

Köszönjük adományát!

Tódor Éva

A „Jakab Lajos” Alapítvány elnöke

Zakariás Klára-Márta

A „Kiss Rozália” Öregotthon igazgatójaA felhívás letöltéséhez kérjük kattintson az alábbi linkre:

 Adománykérési felhívás